Ελάτε στην παρέα μας

Εκδηλώσεις

Δήμος Περάματος: Ανοίγει τις πύλες το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλατεία Ηρώων για μικρούς και μεγάλους

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ένα μοναδικό σκηνικό που περιλαμβάνει χιλιάδες λαμπιόνια, εντυπωσιακό στολισμό και λαμπερά διακοσμητικά στοιχεία σε κάθε γειτονιά μεταφέρει φέτος τη λάμψη και τη μαγεία των Χριστουγέννων ο Δήμος Περάματος.

Μετά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης που κήρυξε και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό», ανοίγει τις πύλες του από τις 15 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2022 στην Πλατεία Ηρώων ενόψει των εορτών.

Δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και την φάτνη, το πιο φωτεινό και γιορτινό χριστουγεννιάτικο πάρκο περιμένει φέτος μικρούς και μεγάλους για υπέροχες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίσεις και πολύ παιχνίδι!

Στο «Χριστουγεννιάτικο χωριό» του Δήμου Περάματος οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα μοναδικό σκηνικό από ξύλινα σπιτάκια, μία γιγαντιαία χιονόμπαλα με πλούσιο διάκοσμο (snow globe), χριστουγεννιάτικη φουσκωτή αψίδα, το σπίτι του Άγιου Βασίλη, ένα υπέροχο carousel και καλλιτεχνικά εργαστήρια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Περάματος  δήλωσε:

«Με αισιοδοξία και χαμόγελο δίνουμε το σύνθημα: ο Δήμος Περάματος γιορτάζει! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο κορωνοϊός επιβάλει τους δικούς του κανόνες, αλλά η ανάγκη για θετική ενέργεια και χριστουγεννιάτικη μαγεία είναι μεγάλη. Με φαντασία και περίσσευμα αγάπης ο Δήμος Περάματος έχει διοργανώσει μία σειρά από πρωτότυπες δράσεις που θα δώσουν χαρά στους πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων, τα παιδιά. Παράλληλα, στόχος μας και φέτος είναι να μεταφερθεί η μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε γειτονιά του Δήμου Περάματος στολίζοντας την πόλη, με λαμπιόνια και στολίδια από νωρίς και από άκρη σε άκρη. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επαναφέρουμε την αισιοδοξία, με εκδηλώσεις που θα δώσουν χαρά στα παιδιά αλλά θα τονώσουν και την τοπική μας αγορά. Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας, ώστε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης μας».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ