ΣΟΚ: Kάηκε ζωντανός ο εκδότης Μαυρίκος στην Αττική Οδό!

0

Νεκρός ανασύρθηκε από αυτοκίνητο που είχε τυλιχτεί στις φλόγες στην Αττική Οδό στο ύψος του Ηρακλείου Αττικής, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Ο γνωστός εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολις» Παναγιώτης Μαυρίκος είναι ο απανθρακωμένος οδηγός που βρέθηκε δίπλα στη Porsche Cayenne, η οποία τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό. Μάλιστα, η αστυνομία επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια του οχήματος, η οποία είπε ότι το αυτοκίνητο το είχε πάρει ο εκδότης.

Το πολυτελές τζιπ

Στο όνομα της συζύγου του Παναγιώτη Μαυρίκου είναι καταχωρημένο το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο απανθρακώθηκε πριν από λίγη ώρα ένας άνθρωπος, στην Αττική Οδό. Οι αρχές έχουν επικοινωνήσει μαζί της και σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγο θα βρεθεί στον τόπο του δυστυχήματος. 

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε βρεθεί στο φως της δημοσιότητας μετά και τη σύλληψή του μαζί με δύο δημοσιογράφους για υπόθεση εκβιασμών σε βάρος ΔΕΚΟ.

Στο ΚΑΤ η σoρός 

Η απανθρακωμένη σoρός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ εκεί μεταβαίνει και η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου για την τυπική αναγνώριση. 

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές η σωρός είναι πλήρως απαθρακωμένη. Έτσι η σύζυγος του εκδότη, θα προσπαθήσει να αναγνωρίσει τη σωρό από προσωπικά αντικείμενα. Εάν δεν καταστεί κάτι τέτοιο δυνατό θα ακολουθήσει εξέταση DNA.

Τέλος αστυνομικές πηγές λένε ότι κατά 99% νεκρός είναι ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη».

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.