Πάρτυ ασυδοσίας από επιχειρηματίες στη παραλία Αλίμου

0

Πολλές αυθαιρεσίες έχουν σημειωθεί στο παραλιακό μέτωπο του Αλίμου με τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη να αναγκάζεται να λάβει δράση, αλλά και να στείλει ένα αυστηρό μήνυμα προς τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην παραλία και γενικότερα στο Δήμο Αλίμου.

Το πάρτυ ασυδοσίας και παρανομίας τελείωσε όπως ανέφερε, επισημαίνοντας πως οι επιχειρηματίες θα πρέπει να ξεχάσουν ότι ήξεραν μέχρι τώρα. “Αυτό που είχαν συνηθίσει θα πρέπει να το ξεχάσουν. Δεν τους παίρνει πια να κάνουν ότι γουστάρουν κι όσο επιμένουν να παρανομούν, τόσο θα δημιουργούν πρόβλημα στον εαυτό τους” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έκοψαν τη διαχωριστική μπάρα για να δημιουργήσουν πρόσβαση

Το συνεργείο του Δήμου παρόντος του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη και της αντιδημάρχου Οικονομικών Δώρας Σύρμα επανέφερε τη διαχωριστική μπάρα στον κόμβο του Αλίμου που έκοψε αυθαίρετα επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην παραλία, προκειμένου να δημιουργήσει εύκολη πρόσβαση στους πελάτες της, με κίνδυνο όμως να συμβούν σοβαρά τροχαία ατυχήματα αφού τα αυτοκίνητα αναπτύσσουν ταχύτητες.

Όμως βρέθηκαν μπροστά σε μία ακόμα αυθαιρεσία. Μία μέρα μετά από την κινητοποίηση της δημοτικής αρχής και πολιτών για την πλαζ της Ακτής του Ήλιου, η ίδια επιχείρηση, όπως είπε ο κ. Κονδύλης, προσπάθησε να κάνει αυθαίρετες εργασίες. Προσπάθησε όπως είπε να δημιουργήσει σε δημοτικό χώρο, πεζοδρόμιο, και να το μετατρέψει σε πάρκινγκ.

“Για κακή τους τύχη όμως, ο Δήμος βρέθηκε μπροστά τους, τους σταμάτησε και κάλεσε την αστυνομία, η οποία επέβαλε τα νόμιμα Αυτό είναι ένα μήνυμα που θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν όλοι οι επιχειρηματίες” τόνισε καταλήγοντας ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.