Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

GOLFώ: Πρεμιέρα Σάββατο 9 Μαρτίου στο Θέατρο 104

Δημοσιεύθηκε

στις

Η κωμική διασκευή, Golfώ, στο έργο του Σπυρίδωνος Περεσιάδη κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 21:00 στο θέατρο 104, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη.

Τη διασκευή κειμένου και τα κοστούμια έχει κάνει η Ηρώ Κισσανδράκη, ενώ τη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Ορέστης Μπενέκας
Σχεδιασμός κίνησης – Χορογραφία: Βρισηίδα Σολωμού έχει κάνει τη χορογραφία και τον σχεδιασμό κίνησης, ενώ τα σκηνικά έχει κατασκευάσει ο Γρηγόρη Καραντινάκη.

Ο Ιάσονας Βροχίδης είναι ο βοηθός σκηνοθέτη, φωτογραφίες ο Bill Patrick, το μακιγιάζ έχει αναλάβει η Χρύσα Ράικου και την κατασκευή κοστουμιών το Atelier Tsiouni. Τα social media έχει αναλάβει η Social Wave και τον σχεδιασμός αφίσας   και του τρέιλερ τα «Μαύρα Γίδια». Υπεύθυνη επικοινωνίας η Άντζυ Νομικού – [email protected], την οργάνωση παραγωγής η Καίτη Αυγουστάκη, ενώ την παραγωγή η Urban Theatre.

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Λευτέρης Βασιλάκης, Μαρία Δαμασιώτη, Ηρώ Κισσανδράκη, Γιώργος Κοσκορέλλος.

Παραστάσεις πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 19:00, οι τιμές εισιτηρίων για τη γενική είσοδος είναι στα 15 ευρώ, μειωμένο στα 12 ευρώ (ΑμεΑ, άνω των 65, φοιτητικό) και με ατέλεια στα 6 ευρώ.

Η διάρκεια της  παράστασης είναι στα 90 λεπτά χωρίς διάλειμμα.

Προπώληση  https://www.more.com/theater/golfo/?lang=el-GR και στο ταμείο του Θεάτρου 104 )Ευμολπιδών 41- Κεραμεικός |σταθμός Κεραμεικού| Τηλ: 210 3455020 και 695 126 9828

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ