Ερωτηματολόγιο για τις πεποιθήσεις των Ελλήνων

0

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει με τη διαΝΕΟσις και

στοχεύοντας στην ενίσχυση της διάδοσης, διάχυσης, έρευνας και εφαρμογής ανοιχτών ψηφιακών τεχνολογιών που μπορούν να υποστηρίξουν τη δημιουργία, προώθηση και επαναχρησιμοποίηση ανοιχτού περιεχομένου, δεδομένων και λογισμικού στο χώρο του δημόσιου τομέα, της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων συνεργάστηκαν για τη δημιουργία της εφαρμογής του online ερωτηματολογίου για την έρευνα «Τι Πιστεύουν Οι Έλληνες».
Τα αποτελέσματα της έρευνας, που έχει ξεκινήσει από το 2015 με στόχο να αποτυπώσει τις αξίες και τις πεποιθήσεις των Ελλήνων πολιτών, συλλέχθηκαν και σύμφωνα με αυτά δημιουργήθηκε το online ερωτηματολόγιο. Τα αποτελέσματα του «Τι Πιστεύουν Οι Έλληνες» θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.
Σε αυτό το ερωτηματολόγιο μπορείτε, απαντώντας μερικές από τις ερωτήσεις της έρευνας, να διαπιστώσετε πόσο κοντά βρίσκονται οι απόψεις σας με των υπόλοιπων Ελλήνων. Στο τέλος ανάλογα με το πώς έχετε απαντήσει η εφαρμογή προσπαθεί να μαντέψει σε ποια κατηγορία (ηλικιακή, πληθυσμιακή κ.α.) ανήκετε.
Η συμμετοχή στο ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμη και η εφαρμογή δεν αποθηκεύει κανένα προσωπικό στοιχείο.
Στην περίπτωση που αφήσετε το email σας για να ολοκληρώσετε το ερωτηματολόγιο αργότερα αυτό αποθηκεύεται προσωρινά χωρίς να συσχετίζεται με τις απαντήσεις σας.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί κάθε Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά, με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα.
Με μεγάλες μοναδικές προσφορές, δωροεπιταγές και δώρα για όλη την οικογένεια.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.