Επίσκεψη του Γιάννη Μώραλη στο νέο βρεφονηπιακό σταθμό

0

Στο νέο 25ο βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Πειραιά στο πάρκο Δηλαβέρη μετέβη τη Τρίτη 28 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, προκειμένου να ενημερωθεί και να παρακολουθήσει τις εργασίες που ολοκληρώνονται το επόμενο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα τον Σεπτέμβριο ο σταθμός να παραδίδεται στους δημότες.

Πρόκειται για τον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Πειραιά, ο οποίος θα υποδεχθεί για πρώτη φορά βρέφη και νήπια τη σχολική χρονιά 2016-2017 και έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των γονέων της πόλης, για δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους σε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον.
Ο κ. Μώραλης, συνοδευόταν από την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Βρεφονηπιακών Σταθμών κυρία Χαραλαμπία Ζηλάκου. Ξεναγήθηκε στους χώρους και συζήτησε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στη λειτουργία του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού, σε κτιριακό και σε εκπαιδευτικό επίπεδο. Σημειώνεται ότι στον περιβάλλοντα χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού, δημιουργήθηκε νέα παιδική χαρά.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Πειραιά ιδιαίτερα χαρούμενος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός στέλνει κατά μια έννοια και ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ότι παρά τα προβλήματα και τις όποιες δυσλειτουργίες, συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να προσφέρουμε μικρά ή μεγαλύτερα έργα στους δημότες μας. Οι Βρεφονηπιακοί μας Σταθμοί, προσφέρουν στιγμές χαράς και εμείς θέλουμε να βλέπουμε τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών».

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα «ΧΤΥΠΟΣ». Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.