Επαναλειτουργεί το πρόγραμμα «ΣΤΗΡΙΖΩ»

0

Ο Δήμος Βύρωνα επαναλειτουργεί το πρόγραμμα «ΣΤΗΡΙΖΩ», στην τοπική κοινωνία, ένα πρόγραμμα που στόχο είχε οι Δημότες του Βύρωνα και ιδιαίτερα οι ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, να έχουν κάποια έκπτωση σε καταναλωτικά αγαθά που προμηθεύονται από καταστήματα και επιχειρήσεις του Βύρωνα.

Ταυτόχρονα, δίνεται μια ώθηση στην κίνηση της τοπικής αγοράς, που συνεχώς παρουσιάζει μείωση.Στο πρώτο στάδιο της πρόσκλησης έχουν ανταποκριθεί 76 καταστήματα και επιχειρήσεις στην πόλη. Η λίστα με τα στοιχεία των συμμετεχόντων καθώς και το ποσοστό της έκπτωσης, είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimosbyrona.gr, καθώς και στην Κοινωνική Υπηρεσία. Επίσης, κάθε επαγγελματίας που συμμετέχει έχει κολλήσει σε εμφανές σημείο το ενδεικτικό σήμα (αυτοκόλλητο) του «ΣΤΗΡΙΖΩ». Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε Δημότη είναι να προμηθευτεί την κάρτα του προγράμματος συμπληρώνοντας μια αίτηση με τα στοιχεία του και καταθέτοντας ένα αποδεικτικό έγγραφο μόνιμης κατοικίας.Οι πολίτες που διαβιούν σε καθεστώς φτώχειας θα προμηθεύονται την ειδική κάρτα για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, εφόσον έχουν καταγραφεί στο Μητρώο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Με την επίδειξη της κάρτας των ευπαθών ομάδων, το ποσοστό έκπτωσης θα είναι μεγαλύτερο. 

Αιτήσεις για την κάρτα του προγράμματος «Στηρίζω» γίνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βύρωνα Δευτέρα – Πέμπτη 10.00 με 13.00 (Καλλιπόλεως 59 & Αγ. Σοφίας)
Η πρόσκληση των επαγγελματιών για συμμετοχή στο πρόγραμμα παραμένει ανοιχτή, με σκοπό η λίστα να ανανεώνεται με όλο και περισσότερα καταστήματα και επιχειρήσεις.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.