Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Έκθεση ζωγραφικής στο Ν. Ηράκλειο

Δημοσιεύθηκε

στις

Από 27 Ιανουαρίου μέχρι 5 Φεβρουαρίου η Πινακοθήκη Γρηγοριάδη στο

Ν. Ηράκλειο φιλοξενεί έργα της ζωγράφου Χρυσούλας ΞΥΝΕΛΗ.
Στη συγκεκριμένη εικαστική δράση – έκφραση πετυχαίνει τη διακειμενικότητα μεταξύ ζωγραφικής, ποίησης, μουσικής, οπτικών και γλωσσικών κειμένων με υπαρξιακά, συναισθηματικά και κοινωνικά σημαινόμενα. Τα ζωγραφικά έργα παροτρύνουν τη φαντασία, ταυτίζονται με τον Ελληνικό χώρο γεωγραφικά και πολιτισμικά. Οι αφαιρετικές, σκιαγραφικές μορφές, η γη, η θάλασσα, τα πουλιά είναι χαρακτηριστικά της χώρας μας και αποτελούν τον πυρήνα της θεματολογίας των συγκεκριμένων ζωγραφικών έργων της. Ο αυθορμητισμός, το γραμμικό – εικονιστικό στυλ, η περιγραφικότητα, η επιπεδότητα και η επικράτηση του γαλάζιου χρώματος είναι το κύριο εργαλείο και αποτελούν συντελεστές επικοινωνίας με τον θεατή.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν 27 Ιανουαρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.30, ενώ η έκθεση θα λειτουργεί Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή 10.00- 15.00 και 18.00- 21.00 και Σαββατοκύριακο 11.00 με 14.00 με ελεύθερη είσοδο.

 

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

NEO – Εγγραφείτε συνδρομητής στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ έχοντας αποκλειστικά το προνόμιο να διαβάζεται πρώτοι την εφημερίδα ηλεκτρονικά κάθε εβδομάδα, κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις και ΔΩΡΑ. Εκδηλώστε ενδαφέρον, στέλνοντας email στα [email protected] και [email protected] – με θέμα “ΧΤΥΠΟΣ: θέλω να γίνω συνδρομητής” και κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, και αλλά πολλά, που μόνο οι συμδρομητές της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ απολαμβάνουν.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ