Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Eκδήλωση στο πλαίσιο ενημέρωσης και προώθησης του προγράμματος “Ανοιχτό Κέντρου Εμπορίου Βύρωνα”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Βύρωνα και ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προσκαλούν τους πολίτες την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 στον Πεζόδρομο της οδού Ιθώμης του Δήμου, και ώρα 17:00, σε μια σειρά από εκδηλώσεις και πολιτιστικά δρώμενα τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο προώθησης και υλοποίησης του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Βύρωνα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, κάνοντας πράξη την απόφαση στήριξης και αναβάθμισης των περιφερειακών αγορών, συνεργάστηκε με τον Δήμο Βύρωνα και υλοποίησαν τη δημιουργία του «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Βύρωνα».

Το πρόγραμμα είναι ενταγμένο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», με τίτλο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Οι δράσεις που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον Δήμο Βύρωνα είναι δωρεάν και αφορούν ένα σύνολο συνεκτικών και αλληλένδετων παρεμβάσεων, με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών, της λειτουργικότητας και αισθητικής της περιοχής παρέμβασης και την οργάνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας, με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών.

Στόχος των πανηγυρικών εκδηλώσεων είναι να ενημερωθούν οι πολίτες και οι επισκέπτες του Δήμου για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Βύρωνα αλλά και να καλωσορίσουν το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο, στηρίζοντας τους τοπικούς επιχειρηματίες αλλά και αναδεικνύοντας τον Βύρωνα σε σημαντικό σημείο επιχειρηματικής δραστηριότητας και προώθησης της τοπικής οικονομίας.

Το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall) του Δήμου Βύρωνα στοχεύει:

● Να αναβαθμίσει τον Δήμο σε χώρο αγορών, ψυχαγωγίας και πολιτισμού
● Να γίνει εφικτή η χρήση σύγχρονων εργαλείων (Smart Utilities)
● Να προσελκύει όλες τις ηλικιακές ομάδες
● Να δώσει στους επαγγελματικούς φορείς τη δυνατότητα να προβάλουν την επιχείρηση τους και να συμβάλουν στην προώθηση της τοπικής οικονομίας άμεσα και κυρίως ψηφιακά.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ