Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέο κρούσμα καταστροφών σε σχολείο του Δήμου Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Βανδαλισμοί και κλοπές στο

1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας

Εκτεταμένες καταστροφές σε αίθουσες και γραφεία προκάλεσαν άγνωστοι που εισήλθαν τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Μαΐου στους χώρους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας, αφού προηγουμένως έσπασαν τη σιδερένια μπάρα παραθύρου που υπήρχε σε αίθουσα, στο ημιυπόγειο του κτιρίου.

Οι δράστες αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, όπως λάπτοπ, μικροσυσκευές και εποπτικά μέσα διδασκαλίας. Το μεσημέρι της Κυριακής, όταν διαπιστώθηκε η κλοπή, ειδοποιήθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ερυθραίας, το οποίο ήλεγξε ενδελεχώς το χώρο, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε ο Διευθυντής του σχολείου και ο Δήμος Κηφισιάς.
Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Νίκος Χιωτάκης και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του σχολείου, κ. Ιωάννη Μεριχωβίτη και τον Δημοτικό Σύμβουλο και πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Ιωάννη Διονυσιώτη, προκειμένου να γίνουν εγκαίρως όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών.
Ερωτήματα, πάντως, προκαλεί και το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί καταστροφές, και έχουν υποβληθεί από το Δήμο Κηφισιάς σχετικές μηνύσεις, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας καθώς και στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Νέας Ερυθραίας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ