Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Χωρίς ρεύμα το Πάρκο Τρίτση

Δημοσιεύθηκε

στις


Να επανέλθει άμεσα η ηλεκτροδότηση στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”  ζητούν με κοινή τους ανακοίνωση οι Πρόεδροι των Συλλόγων «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» και «Φίλοι της Φύσης», κ.κ. Σοφία Ψαρρού – Δημητρίου και Κώστας Φωτεινάκης, αντίστοιχα.  
Στην ανακοίνωση τονίζεται: «Κατ’  αρχάς δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. και οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ ασχολούνται και παίρνουν θέση για το θέμα, προβάλλοντας την αξία αλλά και τη διαχρονική εγκατάλειψη του Πάρκου Τρίτση, του μεγαλύτερου ελεύθερου χώρου με πολλές δυνατότητες ψυχαγωγίας, ξεκούρασης, άθλησης, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στη Δυτική Αθήνα.
Όσες οικονομικές δυσκολίες και αν υπάρχουν… Όσα διοικητικά και άλλα προβλήματα να υπάρχουν όπως π.χ. αλληλοκάλυψη αρμοδιοτήτων, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό για δεύτερη φορά η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος (2/9/2015) του Πάρκου επειδή δεν έχουν πληρωθεί οι λογαριασμοί της ΔΕΗ….
Απαιτούμε να ηλετροδοτηθεί άμεσα το Πάρκο Τρίτση και στη συνέχεια να παρθούν όλα τα μέτρα για την εύρυθμη λειτουργία του.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ