Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Χωρίς καράβια τη Μεγάλη Τετάρτη: Η ΠΝΟ ανακοινώνει απεργία την Πρωτομαγιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία τελικά τη Μεγάλη Τετάρτη καθώς τα σωματεία των ναυτεργατών προκήρυξαν απεργία την Πρωτομαγιά

Επιβεβαιώνονται τελικά οι πληροφορίες της περασμένης εβδομάδας που ήθελαν τα καράβια να μένουν «δεμένα» την Μεγάλη Τετάρτη στα λιμάνια.

Αρνούμενοι να δεχτούν το τελεσίγραφο του υπουργείου για μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγίας, οι ναυτεργάτες πρόκειται να απεργήσουν – γεγονός που ανατρέπει τα σχέδια όσων είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν ενόψει του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, σε επικοινωνία του Dnews με την ΠΕΜΕΝ, μας έγινε γνωστό ότι η σχετική απόφαση έχει ήδη ληφθεί από το συγκεκριμένο σωματείο, ενώ σήμερα ή αύριο αναμένεται κι επίσημη ανακοίνωση από την ΠΝΟ.

Όσοι σκόπευαν να ταξιδέψουν στα νησιά τη Μεγάλη Τετάρτη θα πρέπει να βρουν τώρα εισιτήριο στα αντίστοιχα δρομολόγια κάποιας άλλης μέρας και αυτό ενώ ήδη τα ακτοπλοϊκά έχουν γίνει ανάρπαστα.

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και τρεις εβδομάδες πριν το Πάσχα, δεν υπήρχαν εισιτήρια για τους κοντινούς – και άρα πιο οικονομικούς – προορισμούς του Αργοσαρωνικού και των Κυκλάδων τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή και αντίστοιχα τη Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα.

Πλέον αντίστοιχη είναι η κατάσταση και για τους πιο μακρινούς προορισμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ