Ελάτε στην παρέα μας

Αχαρνών

Χριστούγεννα στην Ονειροχώρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αχαρνών διοργανώνει, για ακόμη μία χρονιά, την «Χριστουγεννιάτικη Ονειροχώρα». Η αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ανοίγει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου με το άναμμα του δέντρου στην κεντρική πλατεία.
Η πόλη “φοράει” τα καλά της. Ο στολισμός της έχει ήδη ξεκινήσει και στοχεύει στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς. Διάσπαρτα διακοσμητικά στοιχεία υπάρχουν στις οδούς Πάρνηθος, Δεκελείας και Φιλαδελφείας. Ακόμη, μετά από πολλά χρόνια, στην κεντρική πλατεία θα τοποθετηθεί μια χριστουγεννιάτικη φάτνη, την οποία επιμελήθηκε το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι της ΔΗ.Κ.Ε.Α.
Με μοναδικό στόχο την στήριξη και ενίσχυση της τοπικής αγοράς, έχουν προγραμματιστεί πλούσιες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για όλα τα Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου έως και τις 5 Ιανουαρίου.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 με μια μουσική πορεία από την πλατεία Καράβου προς την κεντρική πλατεία, όπου και θα γίνει η φωταγώγηση του δέντρου από τον Δήμαρχο Αχαρνών και τον Χρήστο Μενιδιάτη. Εκεί, ο Αϊ Βασίλης, καθισμένος στην πολυθρόνα του, θα περιμένει τους μικρούς μας φίλους για να φωτογραφηθεί μαζί τους.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν δραστηριότητες για τα παιδιά, αφήγηση παραμυθιού, θεατρικές παραστάσεις, κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών, bazaar.

Ειδικότερα, τα Σαββατοκύριακα ( 14-15, 21-22 και 28-29) θα υπάρχουν στην κεντρική πλατεία  φουσκωτά κάστρα, πύργοι αναρρίχησης, face-painting, show μαγείας, ξωτικά, ξυλοπόδαροι, σοκολατοθεατρικές παραστάσεις και άλλα πολλά.

Η μουσικοθεατρική παράσταση από τα τμήματα της ΔΗ.Κ.Ε.Α. με τίτλο “Πάμε σαν άλλοτε…” θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου.

Η συναυλία με αγαπημένα τραγούδια από την ορχήστρα του Δήμου θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδονων και την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου  και ώρα 19:00 στην Πινακοθήκη.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων θα υπάρχουν δυο θεατρικές παραστάσεις:
29/12 στις 18:00 «Ο Παπουτσωμένος Γάτος», τιμή εισιτηρίου: 5,00 ευρώ (προπώληση)
21/12 στις 17:00 «Το θαυμαστό Ταξίδι» του Νιλς Γολγκερσον, τιμή εισιτηρίου: 7,00 ευρώ

“Πιστεύουμε ότι παρά τις όποιες δυσκολίες θα καταφέρουμε να ανατρέψουμε το άσχημο κλίμα της οικονομικής κρίσης και να προσφέρουμε χαμογέλα στους μικρούς μας φίλους και στις οικογένειες τους” σημειώνεται από τη Δημοτική Αρχή της πόλης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ