Φυλακές Κορυδαλλού: Σουβλάκια, τσίπουρα και ιερόδουλες «αποκαλύπτει» ο κοριός της ΕΥΠ

0

Κέντρο διερχομένων φαντάζουν οι φυλακές Κορυδαλλού, με βάση τα όσα φέρνουν στην δημοσιότητα οι καταγραφές της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), τα μηχανήματα της οποίας φάινεται ότι το τελευταίο διάστημα κάνουν «υπερωρίες» και καταγράφουν συνεχώς συνομιλίες.

Έτσι οι συγκεκριμένες καταγραφές τις ΕΥΠ, οι οποίες επιβεβαιώνουν το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας, αποκαλύπτουν απίστευτες καταστάσεις που φαίνεται ότι αποτελούν καθημερινότητα για συγκεκριμένη μερίδα των κρατουμένων.

Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, ένας δολοφονημένος επιχειρηματίας, αλλά και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που αναφερόταν με την κωδική ονομασία «ο Αντώνης ο Άραβας», φαίνεται να δένουν και να λύνουν μέσα στις φυλακές.

Αυτός μάλιστα φαίνεται πως αποτελούσε το… κλειδί, προκειμένου ο πρώτος να μπορεί, σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, να εισέρχεται στις φυλακές και να προσφέρει διάφορα στους κρατούμενους που είχαν προνομιακή μεταχείριση.

«Επισκέπτεται τακτικά τις φυλακές με πολύ μεγάλη άνεση, διατηρεί επαφές με τον Α… όπου του επιτρέπει κάθε είδους διασκέδαση με τους ποινικούς. Στο παρελθόν έχουν προκύψει αναφορές τους σε γυναίκες που έβαλαν εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος», αναφέρεται χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Σε ένα άλλο κομμάτι για τον δολοφονημένο επιχειρηματία αναφέρει πως «βρίσκεται με παρέα όπου πίνουν όλοι μαζί (είναι μεθυσμένοι). Καλεί την αλλοδαπή με την οποία συνευρίσκεται ερωτικά και της λέει να πάει να τον συναντήσει στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού δίνοντάς της παραγγελία να του πάει φαγητό (γύρους – σουβλάκια) επίσης της λέει να πάρει ταξί και μόλις φτάσει θα βγει αυτός έξω για να την βάλει μέσα. Η αλλοδαπή, η οποία δουλεύει ως ιερόδουλη, καταφτάνει στο ψυχιατρείο των φυλακών στις 22:00».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.