Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Τροχός αεροσκάφους τυλίχθηκε στις φλόγες κατά την προσγείωση (βίντεο)

Στιγμές πανικού έζησαν επιβάτες αεροπλάνου, όταν μετά την προσγείωση του τυλίχθηκε στις φλόγες.

Δημοσιεύθηκε

στις

Στιγμές πανικού έζησαν οι επιβάτες της SkyUp Airlines όταν το αεροσκάφος που επέβαιναν, μετά την προσγείωση του σε αεροδρόμιο της Αιγύπτου, τυλίχθηκε στις φλόγες. Η φωτιά ξεκίνησε από τον τροχό του αεροπλάνου, ωστόσο, η έγκαιρη παρέμβαση του προσωπικού του αεροδρομίου αποσόβησε τα χειρότερα.

Όταν το Boeing 737-800 προερχόμενο από την πόλη Ζαπορίζια της νοτιοανατολικής Ουκρανίας προσγειωνόταν στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ τίποτε δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθήσει. Στο αεροπλάνο ενώ αυτό είχε ακινητοποιηθεί πλήρως και οι επιβάτες ετοιμαζόντουσαν να αποβιβαστούν, ξέσπασε φωτιά στον δεξιό τροχό του, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να φουντώσει και πολύ σύντομα ολόκληρη η αριστερή πλευρά του Boeing να καλυφθεί από πυκνούς καπνούς.

Άμεση ήταν η αντίδραση των ανθρώπων του αεροδρομίου που έσπευσαν στον χώρο αμέσως και έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά, η οποία πιστεύεται ότι προκλήθηκε από κάποια διαρροή καυσίμου. Ευτυχώς ουδείς από τους 189 επιβάτες και το επταμελές πλήρωμα του αεροσκάφους τραυματίστηκε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ