Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Τηλεφωνικό κέντρο στον Πειραιά για καταγραφή ζημιών

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συγκάλεσε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Πειραιά ευρεία σύσκεψη προκειμένου να γίνει αποτύπωση της κατάστασης μετά τις χθεσινές πλημμύρες από τη σφοδρή βροχόπτωση και να καθοριστούν τα επόμενα βήματα. Η σύσκεψη έγινε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γιώργου Γαβρίλη με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους κ. Π. Καλογερόγιαννη, κ. Α. Αργουδέλη, κ. Σ. Βοιδονικόλα, το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλη Ταταρόπουλο καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και της Περιφέρειας.
Αμέσως μετά τη σύσκεψη συνεργεία της Περιφέρειας ξεκίνησαν την οριοθέτηση των πληγεισών περιοχών προκειμένου εν συνεχεία τεχνικά κλιμάκια του Δήμου Πειραιά να μπορούν πραγματοποιήσουν καταγραφή ζημιών σε οικίες και αντίστοιχα τα συνεργεία της Περιφέρειας σε επαγγελματικούς χώρους.
Επίσης αποφασίστηκε να λειτουργήσει από σήμερα τηλεφωνικό κέντρο για την καταγραφή των ζημιών στις οικίες. Οι δημότες Πειραιά των οποίων έχουν πληγεί οι οικίες μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 213-1601802, 213-1601866 και στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών (Ηρώων Πολυτεχνείου 19, 3ος όροφος) προκειμένου να δηλώσουν τη ζημιά: Σήμερα Σάββατο από τις 14:00 έως τις 20:00 Κυριακή 10:00 έως τις 15:00 και από Δευτέρα 8:00 π.μ. έως 14:00.
Ταυτόχρονα οι επαγγελματίες του Δήμου Πειραιά μπορούν να απευθυνθούν στη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής που έχει την αρμοδιότητα καταγραφής των ζημιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ