Τέλος όλες οι πτήσεις από και προς Ελλάδα από την Κυριακή

0

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθεί η αναστολή όλων των πτήσεων από και προς Ελλάδα προκειμένου να περιοριστεί η μετάδοση του φονικού ιού.

Ένα ακόμη έκτακτο μέτρο πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα το απόγευμα είτε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση μαζί με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα είτε αργότερα ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα από το Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να σταματήσουν όλες οι επιβατικές πτήσεις στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού από το απόγευμα της Κυριακής, πλην αυτών που αφορούν πτήσεις cargo για τροφοδοσία.

Η κίνηση αυτή κρίθηκε σκόπιμη μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συγκεκριμένη κίνηση κρίθηκε αναγκαία ύστερα και τα ολοένα αυξανόμενα κρούσματα που καταγράφονται στη χώρα μας που προέρχονται από το εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ηδη πολλές εταιρείες είχαν προχωρήσει σε δραστικό περιορισμό των δρομολογίων τους, ωστόσο από την Κυριακή τα δρομολόγια των επιβατικών πτήσεων θα μηδενιστούν.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.