Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συμπόσιο για την Επιχειρηματικότητα και τις Επιχειρήσεις στην Ελλάδα: Ο Γ. Χατζηθεοδοσίου κεντρικός ομιλητής στο Ζάππειο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου θα είναι κεντρικός ομιλητής στο Συμπόσιο για την Επιχειρηματικότητα και τις Επενδύσεις στην Ελλάδα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο του 6ου Forum Διατροφής,  Υγείας, Ομορφιάς.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου θα αναλύσει τις προκλήσεις αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας, στην κρίσιμη αυτή συγκυρία για την ελληνική οικονομία.

Το Forum διεξάγεται από τον Όμιλο ΖΙΤΑ και το περιοδικό ΔΥΟ (Διατροφή – Υγεία – Ομορφιά), σε συνδιοργάνωση με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, στις 23 και 24 Οκτωβρίου, στο Ζάππειο, με στόχο την ανάδειξη όλων των ευκαιριών και προκλήσεων σε θέματα που σχετίζονται τόσο με την Δημόσια Υγεία, όσο και με την Οικονομική Ανάπτυξη και τις Επενδύσεις.

“Η γυναικεία επιχειρηματικότητα, μοχλός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας”

Στο πλαίσιο του ίδιου Forum η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών έχει την τιμή και την χαρά να διοργανώνει panel με θέμα «Η γυναικεία επιχειρηματικότητα, μοχλός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας», ενώ θα διατηρεί επίσης Περίπτερο στη διάρκεια του διημέρου με τη συμμετοχή του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας και της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρίας Ίαση-Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.).

Το Panel για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα θα λάβει χώρα το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, από τις 17:30 έως τις 18:30, στην αίθουσα ΕΡΜΗΣ στο Ζάππειο Μέγαρο.

Εισηγήτριες είναι οι κυρίες:

  • Σοφία Βούλτεψη, Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών,
  • Μαρία Συρεγγέλα, Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής Οικογένειας,
  • Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, Πρόεδρος Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), Α’ Αντιπρόεδρος ΕΒΕΑ,
  • Χριστίνα Φυτέα, Γενική Γραμματέας Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), Πρόεδρος Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας ΕΕΑ, και
  • Άννα Κανδαράκη, Κλινική Ψυχολόγος Ψυχοθεραπεύτρια, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αριστούχος Paris V της Σορβόνης.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ