Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συμπλοκές συνδικαλιστών με αστυνομικούς στην Αίγλη Ζαππείου [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο στην Αίγλη Ζαππείου, όταν συνδικαλιστές έκαναν έφοδο σε ημερίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ). Η ημερίδα, λόγω της έντασης, διεκόπη.

Η έφοδος στην ημερίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, με θέμα τις ΣΔΙΤ, στον χώρο της Υγείας, έγινε από συνδικαλιστές της της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και τη Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Οι συνδικαλιστές αντιδρούν στις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) στην παροχή υπηρεσιών υγείας, που θα παρουσιάζονταν σήμερα στην ημερίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, στην Αίγλη Ζαππείου.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εκτεταμένη χρήση χημικών από αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο και επιχείρησαν να απομακρύνουν τους συνδικαλιστές. Κατά τη διάρκεια της έντασης στην Αίγλη Ζαππείου λιποθύμησε ένα άτομο, λόγω των χημικών.

Οι συνδικαλιστές της ΟΕΝΓΕ και της ΠΟΕΔΗΝ είχαν προαναγγείλει την παρουσία τους στην Αίγλη Ζαππείου καθώς είχαν κηρύξει στάση εργασίας από τις 9:00 έως τις 15:00.

Το ΠΑΜΕ ανέβασε βίντεο με τις συμπλοκές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ