Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στον κόσμο της κηπουρικής θα «μυηθούν» οι μικροί Πειραιώτες στο ΣΕΦ

Δημοσιεύθηκε

στις

Παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών, μέσα από διαδραστικά και διασκεδαστικά παιχνίδια, θα «μυηθούν» στον κόσμο της κηπουρικής, στη δράση που θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο, 1 Ιουνίου και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, από τις 10:00 έως τις 13:30, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο 1ο Γεφυράκι, στο πλαίσιο του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας 2024».

Οι μικροί Πειραιώτες, με τη βοήθεια των παιδαγωγών, θα μάθουν για τη φύτευση και τη φροντίδα των φυτών και με διάθεση και φαντασία θα φυτεύσουν τα δικά τους λουλουδάκια, δίνοντας ακόμη περισσότερο χρώμα και ζωντάνια στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Τη δράση συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, το Destination Piraeus, το Kids Space και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι «Ημέρες Θάλασσας» διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά και το Destination Piraeus, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και σε συνδιοργάνωση με το Plus Πειραιάς, το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, την ΚΟ.Δ.Ε.Π., τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι 1 – 90,4 FM», στο πλαίσιο της E.M.D. (European Maritime Day).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2024, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ