Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στην κορυφή των προτιμήσεων του αναγνωστικού κοινού το xtypos.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα “ψηλά” συνεχίζει να κάθεται το xtypos.gr με την επισκεψιμότητα του πρώτου τριμήνου του 2021 να αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού στην ειδησεογραφία και τα ρεπορτάζ του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μαρτυρούν και τα επίσημα στοιχεία Google analytics που καταγράφηκαν από 1 Ιανουαρίου έως 30 Μαρτίου, η ιστοσελίδα της εφημερίδας “Χ-ΤΥΠΟΣ” είχε πάνω από 1.600.000 επισκέπτες, και συγκεκριμένα 1,630,293, με 851.000 περίπου μοναδικούς (850,831 ακριβέστερα).

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι επισκέπτες περιηγούνται στα άρθρα του xtypos.gr, για πάνω από 02:30 λεπτά κατά μέσο όρο, κάτι που αποτελεί τεκμήριο της ποικιλίας των θεμάτων που διατηρούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη, αλλά και των εμπεριστατωμένων ρεπορτάζ που παράγει καθημερινά, δίνοντας πάντα σημασία στην αξιοπιστία και τη λεπτομέρεια.

Επιπλέον, δεν χωράει αμφιβολία ότι καταλυτικό παράγοντα στο γεγονός αυτό αποτελούν τόσο οι συνεντεύξεις και τα άρθρα που φιλοξενεί, τόσο από πρόσωπα της πολιτικής σκηνής και τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και από προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου, όσο και από την σταθερή ειδησεογραφία και τα ρεπορτάζ που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση με έγκαιρη ενημέρωση για τον κάθε Δήμο της Αττικής ξεχωριστά, μέσω των ενοτήτων που θα βρει επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα, κάθε πολίτης που θέλει να γνωρίζει όσα “τρέχουν” στην πόλη του.

Τη μεγάλη αυτή αποδοχή των πολιτών επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την έρευνα της FOCUS BARI που ανέδειξε τα μέσα του ομίλου media AK με υψηλά ποσοστά αναγνωσιμότητας και αξιοπιστίας σε σύγκριση με τον Κυριακάτικο και εβδομαδιαίο πανελλαδικό τύπο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ