Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στήριξη στον Παναγιώτη Μανούρη στη Ν. Ιωνία από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Την στήριξη στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Νέας Ιωνίας, κ. Παναγιώτη Μανούρη, εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους οι τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα, η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέας Ιωνίας, αναφέρει στην ανακοίνωσή της: “Η Νέα Δημοκρατία έχει πρώτο μέλημα στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές ακούγοντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των τοπικών κοινωνιών να στηρίξει υποψηφιότητες που έχουν ατζέντα επίλυσης των τοπικών θεμάτων και της καθημερινότητας των πολιτών. Σε επίπεδο Δήμου Νέας Ιωνίας στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Μανούρη ακριβώς επειδή κινείται στη λογική που έχει ανάγκη η πόλη και περιγράφονται λεπτομερώς στο πρόγραμμα της παράταξης του τα σχέδια του για την ανάπτυξη της περιοχής, καινοτομίες και πολλές άλλες βέλτιστες πρακτικές για ένα καλύτερο τοπικό και κοινωνικό κράτος. Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την προσπάθεια του μετά από ομόφωνη απόφαση της επιτροπής Αυτοδιοίκησης.

Καλή επιτυχία !

Η απόφαση αυτή του κόμματός μας έχει τη σύμφωνη γνώμη του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέας Ιωνίας, κου Χατζηαγγελή Συμεών αλλά και όλου του Δ.Σ. αυτής.”

Και η Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης Νέας Ιωνίας του ΚΙΝΑΛ αναφέρει: “Η Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης Νέας Ιωνίας  αυτονόητα θα στηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές στη Νέα Ιωνία τη δημοτική παράταξη του Παναγιώτη Μανούρη. Η ευρεία αποδοχή του Παναγιώτη Μανούρη και της ανεξάρτητης και πολυσυλλεκτικής παράταξής του από την τοπική κοινωνία της Νέας Ιωνίας, δείχνει την ύπαρξη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την ανάπτυξη της πόλης. Εισπράττει καθημερινά την καθολική στήριξη των πολιτών, η οποία θα μετατραπεί, όπως όλα δείχνουν, σε εκλογική επιτυχία. Οι λόγοι είναι πολλοί και αφορούν την πολυδιάστατη προσωπικότητά του, τις γνώσεις του για την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και το κοστολογημένο και άμεσα υλοποιήσιμο πρόγραμμά του για το Δήμο. Στηρίζουμε λοιπόν την προσπάθειά του για την αναγέννηση της πόλης μας.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ