Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σοκ στα Βόρεια Προάστια: Ανήλικοι εισέβαλαν σε σπίτι 15χρονου και τον χτύπησαν για… 50 ευρώ

Δημοσιεύθηκε

στις

Οργιάζουν τα περιστατικά με συμμορίες ανηλίκων που προχωρούν σε ξυλοδαρμούς και ληστείες, με ένα νέο να προστίθεται στη λίστα.

Αυτή τη φορά βρισκόμαστε σε ένα σπίτι στα βόρεια προάστια, με πρωταγωνιστές τρεις ανηλίκους, δύο 17χρονους και έναν 15χρονο στον οποίο και επιτέθηκαν, σύμφωνα με το Protothema.gr.

Ειδικότερα, ο 15χρονος βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, όταν τον… επισκέφθηκαν δύο 17χρονοι γνωστοί του, οι οποίοι απαίτησαν να τους πληρώσει ένα χρέος, καταλήγοντας να εισβάλουν στο σπίτι και να τον χτυπούν.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 15χρονου, ενώ το χρέος ήταν της τάξης των 50 ευρώ εκείνοι του ζητούσαν 100 και μόλις αντιλήφθηκαν ότι ήταν μόνος μπήκαν στο σπίτι, τον απείλησαν και άρχισαν να ψάχνουν όλους τους χώρους προκειμένου να βρουν τα χρήματα, προκαλώντας μάλιστα και ζημιές.

Τελικά έφυγαν παίρνοντας μαζί τους 15 ευρώ και μια σαμπάνια.

Ο ανήλικος σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τη θεία του η οποία έσπευσε στο σπίτι και του έδωσε τα χρήματα κι εκείνος τα άφησε στο γραμματοκιβώτιο, από όπου οι δύο 17χρονοι πέρασαν και τα πήραν.

Όταν επέστρεψαν οι γονείς του πήγαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν το γεγονός, ενώ αργότερα εντοπίστηκαν και οι δύο 17χρονοι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ