Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σε εταιρεία συμφερόντων Δημήτρη Μελισσανίδη η Ναυτεμπορική, αντί 7 εκατ. ευρώ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην εταιρεία Ζοfrank Holding, συμφερόντων του Δημήτρη Μελισσανίδη, περνά η «Ναυτεμπορική» αντί του ποσού των 7 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικότερα, μετά την ολοκλήρωση του δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού, η κυπριακή Zofrank αναδείχθηκε πλειοδότρια και αποκτά τους τίτλους (εφημερίδα και ιστοσελίδες) και το πιεστήριο, μαζί με τις εγκαταστάσεις τους. Η ακίνητη και κινητή περιουσία της «Ναυτεμπορικής» περνούν έναντι 4 εκατ. ευρώ στην Cairo Estate.

H Zofrank επικράτησε έναντι της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη που προσέφερε 3,8 εκατ. ευρώ, της Cairo της Do Value που προσέφερε 1,5 εκατ. ευρώ και της Τεχνικής Ολυμπιακής του Κ. Στέγγου η οποία πρόσφερε 1,4 εκατ. ευρώ. Για τα ακίνητα διεκδικητές ήταν επίσης η Τεχνική Ολυμπιακή και η Alter Ego.

Ένας τρίτος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί για τη θυγατρική Pestaola Media.

Η Ναυτεμπορική είναι ελληνική οικονομική εφημερίδα που ιδρύθηκε το 1924 από τους αδελφούς Αθανασιάδη σηματοδοτώντας την εμφάνιση του οικονομικού Τύπου στην Ελλάδα. Η πρώτη έκδοσή της ήταν με τον τίτλο «Ναυτικόν και Εμπορικόν Δελτίον» στις 4 Απριλίου του 1924 με έδρα τον Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της κατοχής διέκοψε την έκδοσή της και επανεκδόθηκε στις 8 Μαρτίου 1945. Στις 2 Αυγούστου 1948 μετονομάστηκε σε «Ναυτεμπορική» και μετέφερε την έδρα της στη περιοχή της Κολοκυνθούς όπου και συνεχίζεται έκτοτε η έκδοσή της.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ