Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Προφυλακιστέος ο Δημήτρης Λιγνάδης – Τι αναφέρει η υπεράσπιση

Δημοσιεύθηκε

στις

Την απόφαση της προφυλάκισής του άκουσε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Η ανακρίτρια και η εισαγγελέας έκριναν προσωρινά κρατούμενο τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό για το αδίκημα, σε βαθμό κακουργήματος, του βιασμού κατά συρροή. Ο κατηγορούμενος εξερχόμενος από το γραφείο της ανακρίτριας, μετά το τέλος της απολογίας του, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους, ενώ σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στη φυλακή.

Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με το protothema.gr, απαντά με σκληρή ανακοίνωση στην απόφαση του Εισαγγελέα να προφυλακίσει τον πελάτη του: «μου προκαλεί μεγάλο προβληματισμό» ότι Ανακρίτρια και Εισαγγελέας «χρειάστηκαν πέντε ώρες για μια δικογραφία που έχει 10 φύλλα», τονίζοντας ότι «η απο κοινού απόφαση της κας Ανακρίτριας και του κου Εισαγγελέως είναι ουσιαστικά και νομικά λανθασμένες».
Επίσης ανακοίνωσε ότι προσφεύγει σε βάρος διατάξεως Ανακριτού στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. «Ο κ. Λιγνάδης μου έχει δώσει την εντολή, να στραφώ εναντίον όλων όσων κατακρεούργησαν το τεκμήριο αθωότητός του (δικηγόρων, ηθοποιών, μόδιστρων, παρουσιαστών) αλλά και ειδικά εις βάρος ενός δικηγόρου, ο οποίος εχθές στο προσωπικό του προφίλ στο facebook προσκαλούσε οποιονδήποτε θέλει να καταγγείλει τον κ. Λιγνάδη, να απευθυνθεί σε αυτόν, αναφέροντας μάλιστα ότι αναλαμβάνει και όλα τα έξοδα όλων των διαδικασιών, ευτελίζοντας εντελώς το λειτούργημα του δικηγόρου».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ