Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μεταμόρφωση

0


Λόγω εκτέλεσης εργασιών εκσκαφής αγωγού ύδρευσης και υδροπαροχών, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου και των περιοίκων, στα παρακάτω τμήματα του δεξιού παράπλευρου της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο Δήμο Μεταμορφώσεως,  έως και 25 Ιουνίου, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ως εξής:
Α΄ ΦΑΣΗ:
Στο τμήμα του από τη συμβολή της προέκτασής του με την ανώνυμη οδό, που καταλήγει στο ρεύμα προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας έως τη συμβολή της με την οδό Αρ. Βαλαωρίτου.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:
Για τα οχήματα που κινούνται στον παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, με κατεύθυνση προς Αθήνα: αριστερά Αρ. Βαλαωρίτου, δεξιά Χλόης, δεξιά Ελ. Βενιζέλου και στη συνέχεια κανονικά.
Για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Τατοΐου, με κατεύθυνση προς Λαμία: δεξιά στην ανώνυμη οδό που καταλήγει στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα προς Λαμία, έξοδος στον επόμενο ανισόπεδο κόμβο (Λυκόβρυσης-γέφυρα Λυμάτων) και στη συνέχεια δεξιά Ερμού και δεξιά στον παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Β΄ ΦΑΣΗ:
Στο τμήμα του μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Λυκοβρύσεως.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:
Στην κατεύθυνση προς Αθήνα: α ριστερά Χλόης, δεξιά Βαλαωρίτου, αριστερά στον παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και στη συνέχεια κανονικά.
Στην κατεύθυνση προς Λαμία: δεξιά Βαλαωρίτου, αριστερά Χλόης, δεξιά στον παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και στη συνέχεια κανονικά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.