Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πρεμιέρα για το καλάθι του «Άη Βασίλη»: Πάνω από 600 κωδικοί -Ποιες επιχειρήσεις συμμετέχουν

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα κάνει «πρεμιέρα» το «καλάθι των Χριστουγέννων» στα σούπερ μάρκετ και ο «σάκος του Αϊ Βασίλη» στα καταστήματα παιχνιδιών.

Το «καλάθι των Χριστουγέννων» είναι ουσιαστικά ένα διευρυμένο «καλάθι νοικοκυριού» ως προς τις κατηγορίες, καθώς προστίθενται προϊόντα με αυξημένη εποχική ζήτηση. Θα διαρκέσει έως τις 4 Ιανουαρίου ενώ αντίστοιχα ο «σάκος του «Άη Βασίλη» θα είναι μέχρι τις 11 Ιανουαρίου.

Ο «σάκος του Αϊ Βασίλη» αφορά στην αγορά παιδικών παιχνιδιών που εφαρμόζεται αποκλειστικά για την περίοδο των γιορτών, από σήμερα 14 Δεκεμβρίου έως και τις 11 Ιανουαρίου.

Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιοτεχνών Παιδικών Παιχνιδιών και Αμαξών, είναι υποχρεωτικό για τις επιχειρήσεις του κλάδου με ετήσιο τζίρο άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ ενώ τα μικρότερα καταστήματα συμμετέχουν εθελοντικά.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ενημέρωσε για το ποιες επιχειρήσεις παιχνιδιών έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

Ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναφέρει πως «στο ‘«Καλάθι του Άη Βασίλη’», ήδη δήλωσαν συμμετοχή οι αλυσίδες Max Stores, Μουστάκας, Toys-Shop.gr, patini.gr, jumbo.gr, prefect toys, koumis toys, toy city, Mothercare και comfuzio. 600-700 κωδικοί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ