Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πλημμύρισαν από… αντιπλημμυρικό έργο στις Τζιτζιφιές – Τους αρνούνται και αποζημίωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Πλημμύρισαν από αντιπλημμυρικό έργο στις Τζιτζιφιές και τους αρνούνται και αποζημίωση, όπως λένε οι κάτοικοι είχαν ενημερώσει για το συγκεκριμένο έργο την Περιφέρεια και με επιστολή αλλά δεν έγινε τίποτα.

Οι κάτοικοι της οδού Βότση, στις Τζιτζιφιές ζουν με τον φόβο της επόμενης πλημμύρας κι αυτό γιατί τα αντιπλημμυρικά έργα έχουν φράξει από άλλα έργα που γίνονται στο Δέλτα Φαλήρου, τα οποία έχει αναθέσει η Περιφέρεια.

Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι οι κάτοικοι των περιοχών να έχουν πλημμυρίσει τρεις φορές, μία το 2018 και δύο το 2022, μία τον Οκτώβριο και μία τον Νοέμβριο.

Στο σύνολο ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι πέντε πολυκατοικιών επί της οδού Βότση και άλλων δύο πολυκατοικιών από τον πίσω δρόμο.

Ο κος Σιγάλας, ένοικος πολυκατοικίας δήλωσε στο mega: «Είναι ένα αντιπλημμυρικό έργο, το οποίο είναι τεράστιο και μέχρι πρότινος δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Έχουμε επισημάνει ότι μετά την διαπλάτυνση του δρόμου, έχουν φράξει την έξοδο που φεύγουν τα νερά. Στείλαμε έγγραφο στην Περιφέρεια, η οποία μας απάντησε ότι υπεύθυνος είναι ο δήμος.

Η δημαρχία μας έστειλε ένα έγγραφο που μας απέρριψε τις αιτήσεις γιατί δεν είναι μέσα στο νόμο και θα κάνουν μία τροπολογία».

Οι πλημμύρες έχουν καταστρέψει λέβητες στα σπίτια αλλά και αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ