Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Παίδων Πεντέλης: Δέσμευση από τη Μ. Γκάγκα για επανεξέταση του ζητήματος των εφημεριών

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζει να απασχολεί το θέμα της απόφασης του Υπουργείου Υγείας για την αναστολή της καθημερινής εφημερίας του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Μετά από τις επικοινωνίες στις οποίες προέβη η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το ζήτημα με το Υπουργείο προκειμένου να βρεθεί μία λύση και να διατηρηθούν οι εφημερίες του Νοσοκομείου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ηλίας Δαλαΐνας, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια Τούλα Κατοίκου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά ενημέρωσε τους παρισταμένους για τη σημασία που έχει το Νοσοκομείο για την πόλη αλλά και για το Βόρειο Τομέα της Αττικής γενικότερα και τεκμηρίωσε τους λόγους για τους οποίους, η απόφαση αυτή είναι άστοχη και πρέπει να ανακληθεί.

Από πλευράς Αναπληρωτή Υπουργού, υπήρξε η δέσμευση να επανεξετασθεί το ζήτημα των εφημεριών του Νοσοκομείου και της επαναφοράς στην προηγούμενη κατάσταση αυτών μετά από ένα μήνα.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ