Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέο πρόγραμμα σπουδών από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ανακοίνωση του Γαλλικού Ινστιτούτου και της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα, για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων για την επιλογή αλλοδαπών δημοσίων υπαλλήλων σε Διεθνείς Κύκλους Σπουδών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και των Περιφερειακών Ινστιτούτων Διοίκησης της Γαλλίας για την χρονική περίοδο 2022-2023, γνωστοποιεί το υπουργείο Εσωτερικών με εγκύκλιό του.

Οι κύκλοι Σπουδών

  • Μεγάλης Διάρκειας Κύκλος Σπουδών (CIL) της ΕΝΑ / le Cycle International Long (CIL) de l’ENA (διάρκειας : 13 + 1 μηνών).
  • Διεθνής Κύκλος Τελειοποίησης (CIP) της ΕΝΑ / le Cycle International de Perfectionnement (CIP) de l’ENA (διάρκειας: 8 μηνών).
  • Διεθνής Κύκλος των IRA (CiIRA) / le Cycle International des IRA (CiIRA) (διάρκειας : 8 μηνών).

Επισημαίνεται ότι η υποβολή των υποψηφιοτήτων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονική κατάθεση, ενώ η περίοδος εγγραφής διαρκεί από τις 6 Οκτωβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου 2021.

Για συμπληρωματικές πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Πανεπιστημιακής και Επιστημονικής Συνεργασίας του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος. Το σχετικό υλικό είναι ανατρημένο στην ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ