Ειδήσεις
Νέα καταγγελία για τον ψευτογιατρό: «Μου απέσπασε 35.000 ευρώ» – Για «δικαιοσύνη Ουγκάντας» μιλά ο Κούγιας

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» αναφορικά με τη δράση του ψευτογιατρού που φέρεται να έταζε θεραπείες και να αποσπούσε χρηματικά ποσά από ανύποπτους «ασθενείς» του.
Σύμφωνα με καταγγελίες θυμάτων, ο εν λόγω άντρας δρούσε από το 2016, κάτι που λέγεται ότι ήταν γνωστό και στην Αστυνομία. «Έπρεπε να το είχαν ψάξει λίγο περισσότερο οι Αστυνομικοί τότε…εγώ δεν μπορώ να πω για ολιγωρία της Αστυνομίας, διότι δεν ξέρω ακριβώς τι καταγγέλθηκε, πότε καταγγέλθηκε, πώς καταγγέλθηκε, γιατί δεν κίνησε υποψίες» ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας.
Καταγγελία θύματος
«Η περιπέτειά μου ξεκίνησε το 2009. Μου συστήθηκε ως αθλητίατρος, αυτή η ειδικότητα δεν υπήρχε στην Ελλάδα, και μείναμε στο κομμάτι πως εδώ είναι φυσιοθεραπευτής» αποκαλύπτει ένα θύμα του ψευτογιατρού μιλώντας στο Mega.
«Εγώ πάσχω από μυική δυστροφία, είναι πρόβλημα στους σκελετικούς μύες. Μου πρότεινε να πάμε στη Γερμανία, όπου θα γνώριζα τον συνεργάτη του…και ως αθλητίατρος στη Μπάγερν (Μονάχου) θα μου δίνονταν όλες οι απαντήσεις, αφού πρώτα κάναμε μία αξιολόγηση επιστημονική του προβλήματος. Μου έδωσε ένα κοστολόγιο συνολικό, μαζί με τα έξοδα του ταξιδιού, γιατί κάλυπτα και τα δικά του έξοδα, που έφτανε τα 5.000 ευρώ» ανέφερε το θύμα.
Αποκάλυψε πως το συνολικό ποσό που έχασε μαζί με τις «θεραπείες» ήταν τα 35.000 ευρώ.
«Όταν μάζεψα ορισμένα στοιχεία, του ζήτησα να μου επιστρέψει τα χρήματα και του είπα πως θα τον καταγγείλω. Είχα βάλει σε υποθήκη την πρώτη κατοικία μου» είπε το θύμα.
Κατόπιν ανέφερε πως ο 66χρονος του επέστρεψε το ποσό των 1.500 ευρώ και ύστερα ξεκίνησαν τα απειλητικά τηλεφωνήματα.
«Εάν δεν βρεθούν λεφτά έχουμε θέμα»
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των θυμάτων αλλά και του συνηγόρου του 66χρονου ψευτογιατρού, δεν υπάρχουν χρήματα καταχωρημένα στους λογαριασμούς του.
Ο Σταύρος Μπαλάσκας τόνισε πως στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει πρόβλημα και για τον λόγο αυτό επενέβη και η Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, διότι μόνο έτσι μπορούν να ελεγχθούν και λογαριασμοί στο εξωτερικό.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν