Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα «επίθεση» από την Τουρκία: «Ενώ η Ελλάδα εξοπλίζει τα νησιά, εμείς θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα» λέει ο Τσαβούσογλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα «επίθεση» κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε η Τουρκία δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου προέβη σε νέα προκλητική δήλωση υποστηρίζοντας πως «ενώ η Ελλάδα εξοπλίζει τα νησιά, εμείς θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα».

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η «αποστολή» από την Ελλάδα τεθωρακισμένων οχημάτων αμερικανικής προέλευσης στα νησιά της Λέσβου και της Σάμου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

«Στείλαμε επιστολές στοβ ΟΗΕ» είπε ο Τσαβούσογλου και πρόσθεσε ότι «προειδοποιήσαμε την Ελλάδα και τις ΗΠΑ γι’ αυτές τις κινήσεις, για να μην μας πουν ότι δεν τους ειδοποιήσαμε», όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε νέες δηλώσεις κατά της Ελλάδας, χθες σε τηλεοπτική εκπομπή. Την Τετάρτη, ο Ταγίπ Ερντογάν, σε μια συνέντευξη που μεταδόθηκε από το CNN Turk και το Kanal D ταυτόχρονα, είχε επιτεθεί εκ νέου στην Ελλάδα, αλλά και στις ΗΠΑ, εκτοξεύοντας ακραίες απειλές και εκφράζοντας τις εξωφρενικές θέσεις της Άγκυρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ