Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο Γ. Τομπούλογλου με τον διευθυντή του ΚΕΜΕΧ

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τρίτη 04/06/2024, στο Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ο δήμαρχος, κ. Ιωάννης Τομπούλογλου και ο διευθυντής του ΚΕΜΕΧ και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής κ. Δημήτριος Καινούργιος, υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας.

Σκοπός του Μνημονίου είναι η δημιουργία ενός πλαισίου συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών με στόχο, μεταξύ άλλων, την προώθηση της επιστημονικής συνεργασίας, την ενίσχυση του ερευνητικού έργου, τον από κοινού σχεδιασμό και την υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων, την προαγωγή του εκπαιδευτικού έργου των Ελληνικών Πανεπιστημίων, τη συνδιοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων ή άλλων δράσεων, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σχετικά με τις δικλείδες ασφαλείας και τη διαχείριση κινδύνων,  την ανάπτυξη της πολυεπίπεδης διακυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα διοίκησης του Δήμου, καθώς και τη βελτίωση των διαδικασιών των οικονομικών υπηρεσιών για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης και αποτελεσματικότερης λειτουργίας των οικονομικών τμημάτων του Δήμου.

Ο δήμαρχος, κ. Τομπούλογλου, αφού ευχαρίστησε τον καθηγητή κ. Καινούργιο και το επιτελείο του για την παρουσία τους, δήλωσε πως το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο και πως ανοίγει ο δρόμος για μια ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των δύο μερών προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.

Ο διευθυντής του KEMEX, κ. Καινούργιος, ανταποδίδοντας τις ευχαριστίες για τη θερμή φιλοξενία, δήλωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και το επιτελείο του θα συμβάλλουν με κάθε δυνατό τρόπο για την επίτευξη των κοινών στόχων.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ