Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 79η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αγ. Δημητρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε η 79η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Γεννηματάς. Η ανταπόκριση των πολιτών και των εργαζομένων του Δήμου ήταν συγκινητική.

Δεκάδες στελέχη του δήμου προσήλθαν για να προσφέρουν αίμα, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Τη δεύτερη ημέρα της αιμοδοσίας, ο δήμαρχος, Στέλιος Μαμαλάκης, επισκέφθηκε το 3ο ΚΑΠΗ (Ολύμπου 36) για να ενημερωθεί για την αιμοδοσία και για να δώσει και ο ίδιος αίμα. Ο κ. Μαμαλάκης, αφού ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου, επεσήμανε ότι “δίνοντας αίμα όχι μόνο προσφέρουμε το πολυτιμότερο αγαθό στο συνάνθρωπών μας, αλλά δίνουμε και το παράδειγμα, ενθαρρύνοντας και άλλους συμπολίτες μας να το πράξουν”.

Στην αιμοδοσία συμμετείχε επίσης ο πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου, Χριστόδουλος Ευθυμίου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος εργαζομένων.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Αθανάσιος Μπαμπάνας, ευχαρίστησε θερμά από την πλευρά όσους συμμετείχαν στην αιμοδοσία, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας και την ανάγκη για συνεχή τροφοδοσία της Τράπεζας Αίματος που έχει δημιουργηθεί στον Δήμο Αγίου Δημητρίου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ