Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Μακελειό στην Ταϊλάνδη: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Στιγμές τρόμου έζησαν πολίτες στην Ταϊλάνδη όταν ένοπλος στρατιώτης άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο, σκοτώνοντας τουλάχιστον 12 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 10.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο (ΑFP), ένας στρατιώτης με πολυβόλο όπλο άρχισε να πυροβολεί για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο μέσα στο εμπορικό κέντρο στην την επαρχία Νάνκον Ρατσάσιμα.

Τα τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν πλάνα με τον στρατιώτη να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο, μπροστά από ένα εμπορικό κέντρο και να πυροβολεί, κάνοντας τους ανθρώπους να τρέχουν.

Ιστοσελίδες της Ταϊλάνδης μεταδίδουν ότι ο στρατιώτης αρχικά πυροβόλησε και σκότωσε έναν αξιωματικό και δύο άλλους ανθρώπους σε στρατόπεδο πριν να διαφύγει με ένα κλεμμένο Χάμβι. Η τοπική αστυνομία ανέφερε πως αρχικά βρισκόταν σε ένα σπίτι και σκότωσε δυο ανθρώπους, πριν πάει στην αποθήκη όπλων της στατιωτικής βάσης, όπου σκότωσε κι άλλους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο στρατιώτης άνοιξε πυρ και ενώ κατευθυνόταν σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή Μουάνγκ της πόλης Κοράτ, 155 μίλια βορειοανατολικά της Μπανγκόκ.

Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

 

https://twitter.com/SharkNewsWires/status/1226134826731872257

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ