Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κλειστά και αύριο τα σχολεία του Βορείου Τομέα – Τι ισχύει για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναστέλλεται και για αύριο Παρασκευή 11/3 το δια ζώσης μάθημα σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Βόρειου τομέα Αθηνών έπειτα από τη σημερινή, νέα σύσκεψη της Περιφέρειας Αττικής και των δήμων του λεκανοπεδίου.

Την αντικατάστασή του μαθήματος με τηλεκπαίδευση θα την ορίσει το Υπουργείο Παιδείας και τα σχολεία.
Τι ισχύει για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς 
Ηράκλειο Αττικής
Οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί στο Ηράκλειο Αττικής θα παραμείνουν ανοιχτοί εκτός και αν σημειωθεί ραγδαία επιδείνωση του καιρού.
Αναφορικά με το δρομολόγιο μεταφοράς των φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη, αυτό θα γίνει μόνο εάν η Αττική Οδός επιτρέψει εκ νέου την διέλευση βαρέων οχημάτων από τη διαδρομή της.
Πεντέλη

Από το Δήμο Πεντέλης ανακοινώνεται ότι και αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου με απόφαση της Δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά θα παραμείνουν κλειστοί οι Δημοτικοί και Ιδιωτικοί Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πεντέλης, προκειμένου να μη τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των μικρών μαθητών.

Επίσης ανακοινώνεται ότι με βάση την απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη παρατείνεται και αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου η αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας όλων των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

 

Βριλήσσια

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Βριλησσίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.
Διόνυσος

Με απόφαση του Δημάρχου Διονύσου θα παραμείνουν κλειστοί και οι δημοτικοί και ιδιωτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί που λειτουργούν στο Δήμο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ