Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Καταγγελία για οδηγό λεωφορείου που φέρεται να έδωσε το τιμόνι σε ανήλικη μαθήτρια

Δημοσιεύθηκε

στις

Το περιστατικό φέρεται να έχει συμβεί βραδινές ώρες σε δρομολόγιο αστικού λεωφορείου

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η καταγγελία σύμφωνα με την οποία ένας οδηγός λεωφορείου επέτρεψε σε ανήλικη μαθήτρια να το οδηγήσει. Όπως εξηγεί η γυναίκα που έκανε γνωστό το περιστατικό, στο τιμόνι του οχήματος κάθεται ένα κορίτσι μόλις 15 ετών!

Η καταγγελία έγινε για δρομολόγιο λεωφορείου στην περιοχή της Σαρωνίδας με τον οδηγό να εμφανίζεται σε ρόλο… δασκάλου οδήγησης που επιτρέπει σε νεαρή κοπέλα να οδηγήσει το όχημα.

Το περιστατικό φέρεται να έχει συμβεί βραδινές ώρες σε δρομολόγιο αστικού λεωφορείου του ΟΑΣΑ με μισθωμένα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Στο βίντεο ακούγεται ο οδηγός απευθύνεται στην ανήλικη δίνοντας της οδηγίες για το πώς θα χειριστεί το όχημα ενώ μέσα σε αυτό βρίσκονταν τουλάχιστον δύο επιβάτες καθώς και μία άλλη κοπέλα που καταγράφει με το κινητό όσα διαδραματίζονταν εντός του λεωφορείου.

 

Το περιστατικό φαίνεται να απασχόλησε ιδιαιτέρως και το διοικητικό τμήμα των ΟΑΣΑ και ΚΤΕΛ, τα οποία έκριναν το ζήτημα άκρως σοβαρό και αναμένεται να διεξαχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση εις βάρος του οδηγού.

 

Ο οδηγός του λεωφορείου, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δεν είναι αυτός που «παρίσταται» στο αυτοσχέδιο «μάθημα οδήγησης» με τη μαθήτρια. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι δεν είναι αυτός που έδινε οδηγίες στη 15χρονη, αλλά απλά ακούγονται οι φωνές των κοριτσιών να μιλούν πίσω από το κάθισμά του.

 

«Δεν είμαι εγώ αυτός που φαίνεται στο βίντεο, οδηγώ εγώ. Αυτό έχει γίνει μοντάζ», είπε χαρακτηριστικά ο επαγγελματίας οδηγός, ο οποίος συμπλήρωσε πως δεν είχε παρόμοιο ντύσιμο με εκείνο που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο. «Σε αυτή τη φάση δεν είμαι εγώ, αυτό το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ. Κόβω το κεφάλι μου, να μην σώσω να φύγω από δω σήμερα», τόνισε ο οδηγός.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ