Ειδήσεις
Κατάσχεση και καταστροφή πιπεριών Αλβανίας με υπολείμματα φυτοφαρμάκων

Στην κατάσχεση και καταστροφή πιπεριών Αλβανίας συνολικού βάρους 708 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.
Συγκεκριμένα, μετά από ελέγχους και δειγματοληψίες σε 71 χαρτοκιβώτια πιπεριών Αλβανίας και μετά από εργαστηριακή εξέταση, ανιχνεύτηκαν υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων σε συγκεντρώσεις μεγαλύτερες από τα ανώτατα επιτρεπτά όρια.
Μετά τα παραπάνω, το προϊόν αποσύρθηκε άμεσα από την κατανάλωση και καταστράφηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.
Οι έλεγχοι και οι δειγματοληψίες τροφίμων θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς και το επόμενο χρονικό διάστημα σε όλη την τροφική αλυσίδα και σε όλα τα σημεία πώλησης, προκειμένου να διατίθενται στην κατανάλωση ποιοτικά και ασφαλή τρόφιμα.
-
Ειδήσεις4 έτη πριν
Κλειστά αύριο σχολεία της Αττικής. Όσο περνάει η ώρα η λίστα μεγαλώνει… Συνεχής ενημέρωση
-
Αγίας Βαρβάρας3 έτη πριν
Ποια σχολεία θα ανοίξουν αργότερα αύριο (25/11) λόγω κακοκαιρίας
-
Ειδήσεις3 έτη πριν
Δήμος Νέας Ιωνίας: Μάχη για την 2η θέση
-
Ειδήσεις3 έτη πριν
“Κλείδωσε” η πρώτη θέση στο Ηράκλειο Αττικής
-
Κεντρικό Θέμα3 έτη πριν
Εκλογές 2019: Αποτελέσματα Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας
-
Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης4 έτη πριν
Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με την τ. Αντιδήμαρχο Κηφισιάς κα Νίνα- Ασπασία Βλάχου
-
Αμαρουσίου4 έτη πριν
11 υποψήφιοι ανακοινώθηκαν από τον Γιώργο Καραμέρο και το # Ενωμένο Μαρούσι
-
Αμαρουσίου4 έτη πριν
Οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο Αμαρουσίου στους πληγέντες από τις πλημμύρες της 26ης Ιουλίου 2018