Καιρός: Έρχεται ισχυρό κύμα ζέστης – «Κολλημένο» στους 35 το θερμόμετρο στην Αττική [Εικόνες]

0

Καλοκαιρινή «στροφή» πραγματοποιεί από σήμερα ο καιρός, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει σημαντικά στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (meteo.gr), οι θερμοκρασίες, κατά τόπους, θα αγγίξουν ακόμη και τους 38 βαθμούς Κελσίου. Στην προειδοποίηση του MeteoAlarm για την Τετάρτη, φαίνεται ολόκληρη η χώρα -πλην των Κυκλάδων- σε κλοιό ζέστης:

Καιρός: Η «καμπύλη» των θερμοκρασιών μέχρι το Σάββατο

Στη σημερινή του ενημέρωση για τον καιρό, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών δημοσιοποίησε και έναν πίνακα με τις μέγιστες θερμοκρασίες που θα καταγραφούν μέχρι και το Σάββατο για 8 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. «Πρωταθλήτρια» στη ζέστη, όπως φαίνεται, θα είναι -για μια ακόμη φορά- η Λάρισα όπου ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 38 βαθμούς Κελσίου.

Ο πίνακας του Meteo.gr με τις θερμοκρασίες των προσεχών ημερών:
Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα ζεστός και στην Αθήνα, αγγίζοντας τους 35 βαθμούς Κελσίου. Στους πίνακες των αυτοποιημένων μοντέλων καιρού του Meteo.gr φαίνεται, μάλιστα, ότι η θερμοκρασία στην Αθήνα θα ανέβει περαιτέρω το Σάββατο, φτάνοντας και τους 36 βαθμούς Κελσίου:

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.