24 Ιανουαρίου 2021
Περισσότερα
  Αρχική Ειδήσεις «Ιανός»: Αλλάζει η πορεία του μεσογειακού κυκλώνα – Πότε θα «χτυπήσει» την...

  «Ιανός»: Αλλάζει η πορεία του μεσογειακού κυκλώνα – Πότε θα «χτυπήσει» την Αττική

  0

  Αλλάζει η πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανού» και η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. To  βράδυ αναμένεται να «χτυπήσει» την Αττική.

  Σύμφωνα με την ΕΜΥ, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από πολύ θυελλώδεις ανέμους θα επηρεάσουν τα νησιά του Ιονίου – από την Λευκάδα και νοτιότερα – την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα – κυρίως την κεντρική – και την Εύβοια. Στα νησιά του Ιονίου τα πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση προς το βράδυ.

  Στην Αττική οι βροχές και οι καταιγίδες θα ενταθούν το βράδυ της Παρασκευής και θα διατηρηθούν με μεγάλες εντάσεις κατά διαστήματα μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου.

  Στην περιοχή της Εύβοιας έντονα φαινόμενα θα έχουμε κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το Σάββατο.

  Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 θα συνεχίζει να επηρεάζεται το νότιο Ιόνιο, η Πελοπόννησος και η ανατολική Στερεά, ενώ ανάλογα φαινόμενα θα σημειωθούν στις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο και την ανατολική Στερεά και από το βράδυ στη βόρεια Πελοπόννησο.

  Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν, μέχρι νωρίς το πρωί τη νότια Πελοπόννησο και μέχρι το απόγευμα την Κρήτη.

  Σχολιάστε το άρθρο

  Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
  Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.