Η Κηφισιά τιμά τον χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου

0
Tokyo 2020 Olympics - Athletics - Men's Long Jump - Final - Olympic Stadium, Tokyo, Japan - August 2, 2021. Miltiadis Tentoglou of Greece in action REUTERS/Hannah Mckay

Περήφανη έκανε τη χώρα μας ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μήκους ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων, στο Τόκιο.

Ο Τεντόγλου είναι αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς και για το λόγο αυτό ο Δήμος Κηφισιάς στήριξε έμπρακτα την προετοιμασία του Ολυμπιονίκη.

Πριν μήνες είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Αθλητισμού Αχιλλέα Κουρέπη με τον 23χρονο άλτη του μήκους από τα Γρεβενά, τον προπονητή του και τον Πρόεδρο του ΓΣ Κηφισιάς Ιωάννη Σιώμο. Μέσω των προσπαθειών του κ. Θωμάκου εξασφαλίστηκαν χορηγίες για την ολυμπιακή προετοιμασία του αθλητή που συναντούσε προβλήματα.

Για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη που ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και χάρισε στην Ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση ο Δήμος Κηφισιάς αποφάσισε τον σημαιοστολισμό και τη φωταγώγηση του Δημοτικού Σταδίου «Ι.ΖΗΡΙΝΗΣ» όλη την εβδομάδα καθώς και κεντρικών σημείων του Δήμου. Στην όψη του Δημαρχείο Κηφισιάς θα γίνεται ειδική προβολή προς τιμήν του Ολυμπιονίκη.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.