Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εύα Καϊλή: Στο μικροσκόπιο οι επαφές με τον ηθοποιό Άστον Κούτσερ

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι Βέλγοι δικαστές που μελετούν τα πεπραγμένα της Εύας Καϊλή για το Qatar Gate, στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο έχουν ρίξει το βάρος τους στον τομέα της τεχνολογίας και των νέων πρακτικών που θέλησε να φέρει η πρώην αντιπρόεδρος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του της τηλεόρασης του star, η ομάδα των διαδικτυακών ακτιβιστών με το όνομα Digital Courage, που σημαίνει «Ψηφιακό Κουράγιο», επιμένει ότι η πρώην αντιπρόεδρος που πρόσφατα πρότεινε νόμο για τον έλεγχο των ηλεκτρονικών συνδιαλλαγών (chat) πρέπει να ελεγχθεί για το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια ύποπτη συνεργασία της με τεχνολογικές εταιρείες.

Επαφές Καϊλή – Κούτσερ

Δεν είναι όμως μόνο αυτή της η κίνηση που προκαλεί ενδιαφέρον. Στις 16 Νοεμβρίου, πριν ξεσπάσει το Qatar Gate η Εύα Καϊλή είχε διοργανώσει εκδήλωση, στην οποία εξήρε τη συμβολή της εταιρείας τεχνολογίας «Thorn» του ηθοποιού Άστον Κούτσερ στην αντιμετώπιση της παιδικής πορνογραφίας.

Συνάδελφοί της ευρωβουλευτές λένε τώρα ότι η Εύα Καϊλή πέρασε τη διαχωριστική γραμμή και καταχράστηκε το αξίωμά της, διαφημίζοντας αμφίβολες τεχνολογίες εντός του Ευρωκοινοβουλίου.

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα του βίντεο, με την ευρωβουλευτή να «εξυμνεί» το έργο της εταιρίας του Άστον Κούτσερ, φέρνοντας ως παράδειγμα την κόρη της, και ότι αυτό που κάνει ο ηθοποιός είναι αξιοσέβαστο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ