Ειδήσεις
Εργασίες συντήρησης στην πισίνα της οδού Καζαντζάκη

Σύστημα αφύγρανσης μετά από 10 χρόνια εγκαταστάθηκε στην υπόγεια πισίνα του γυμναστηρίου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που βρίσκεται επί της οδού Καζαντζάκη. Η εγκατάσταση του συστήματος αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση οριστικής άδειας από την αποκεντρωμένη διοίκηση.
Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν κάποιες ακόμη παρεμβάσεις στους χώρους υγιεινής και τα αποδυτήρια, στον υπόγειο χώρο του μηχανοστασίου, καθώς και στα κουφώματα του υπογείου. Το έργο αναμένεται να εκτελεστεί στα μέσα Ιουλίου προκειμένου να μην υπάρξει αναστάτωση στην ομαλή διεξαγωγή των αθλητικών καλοκαιριών προγραμμάτων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.
Στο χώρο της υπόγειας πισίνας κατά την τοποθέτηση του νέου συστήματος βρέθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κ. Παντελής Βλασσόπουλος και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας κ. Δημήτρης Μπούκης.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ