Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εξαφανίστηκε από τον Κολωνό η 14χρονη Μελίνα Ειρήνη

Δημοσιεύθηκε

στις

Συναγερμός σήμανε για την εξαφάνιση της 14χρονης μαθήτριας Μελίνας Ειρήνης τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τον Κολωνό. Missing Kid Allert εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού

Από τις 3 Απριλίου έχουν χαθεί τα ίχνη 14χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό. Πρόκειται για την Μελίνα Ειρήνη για την οποία έχει εκδοθεί Missing Kid Alert.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση την Κυριακή 7 Απριλίου και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της 14χρονης Μελίνας – Ειρήνης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

hamogelo 2

Η ανήλικη εξαφανίστηκε στις 4 το απόγευμα της 3ης Απριλίου από την περιοχή του Κολωνού στην Αθήνα.

Έχει μαύρα μαλλιά, έχει καστανά μάτια, ύψος 1.70 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε πιθανόν φορούσε άσπρο αμάνικο μπουφάν και ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ