Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

ΕΕΤΑΑ – ΚΕΔΕ: «Οδηγός εκπόνησης νέων Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας των Δήμων»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Οδηγός  εκπόνησης νέων Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας των Δήμων», στις 23 Μαΐου 2024, στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «ΛΙΤΣΑ ΦΩΚΙΔΗ Ι», του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη (Απ. Σαμανίδη 21, Πανόραμα).

Η ημερίδα απευθύνεται σε Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Γενικούς Γραμματείς Δήμων, Ειδικούς Συμβούλους Δήμων καθώς και στα αρμόδια στελέχη των Δήμων.

Στις εργασίες της ημερίδας θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωπος της ΕΕΤΑΑ, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Ιωάννης Σάββας.

 Εισηγήσεις θα γίνουν από Στελέχη, της ΕΕΤΑΑ, του Υπουργείου Εσωτερικών και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί υβριδικά (δια ζώσης και διαδικτυακά). Ερωτήματα κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα μπορούν να τεθούν και μέσω διαδικτύου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ