Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εγκαταστάσεις για εξυπηρέτηση των ΑμεΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε το έργο «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης» προϋπολογισμού 112.800,00€, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από δημοτικούς πόρους και από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών.

Πιο συγκεκριμένα η χρηματοδότηση από ίδιους πόρους ήταν 68.160,00€ και από Υπουργείο 44.640,00€, ενώ υλοποιήθηκε σε 16 σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων και στις δύο Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

 

 

 

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Άλλο ένα έργο που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών και από ίδιους πόρους ολοκληρώθηκε στον Δήμο μας. Εντάσσεται στη στρατηγική μας να καταστήσουμε προσβάσιμα τα δημοτικά κτίρια για τα άτομα με αναπηρία και για αυτό αξιοποιήσαμε αυτό τον άξονα του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Θα συνεχίσαμε να αξιοποιούμε κάθε χρηματοδότηση προκειμένου να αναβαθμίσουμε τα κτίρια του Δήμου μας και ιδιαίτερα τις σχολικές μονάδες, καθώς η νέα γενιά αποτελεί κεντρική προτεραιότητα για αυτή τη δημοτική αρχή.»

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ