Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Διασώθηκε αδέσποτη γατούλα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε επιχείρηση διάσωσης αδέσποτης γάτας, με τη συνδρομή του Πυροσβεστικού Σώματος, των υπηρεσιών του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και φιλόζωων εθελοντών

Αδέσποτη γάτα, την οποία φροντίζουν εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας, στον χώρο του Άλσους, ανέβηκε σε δέντρο και εγκλωβίστηκε σε ύψος άνω των 10 μέτρων. Για τη διάσωσή της κινητοποιήθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες, εθελοντές και η Πυροσβεστική, ενώ την επιχείρηση συντόνισε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Φιλοζωίας, Ευτυχία Παπαλουκά, και η φιλόζωος εθελόντρια Μαρλέν Σβέρκου.

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Τομπούλογλου, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους του Δήμου μας, τον εθελοντή διασώστη Χρήστο Μπίτα και, βέβαια, τα στελέχη του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών. Οι ήρωές μας, οι Πυροσβέστες, για ακόμα μία φορά, ήταν παρόντες και αποτελεσματικοί εκεί όπου υπήρχε ανάγκη, εκεί που κινδύνεψε μια ζωή και μάλιστα του πλέον αδύναμου πλάσματος, ενός αδέσποτου ζώου, για να παρέμβουν και να την σώσουν. Σας ευχαριστούμε θερμά».

Η γατούλα είναι καλά στην υγεία της και δέχεται την φροντίδα του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ