Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Γ. Λαζαρίδης: Από τη Νέα Ιωνία στο Ανώτατο όργανο του Κινήματος

Δημοσιεύθηκε

στις

O δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη”, κ. Γιάννης Λαζαρίδης, είναι ο μόνος από την πόλη της Νέας Iώνια που επιλέχθηκε στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, με παρέμβαση μάλιστα της ίδιας της Προέδρου του Κινήματος, κας Φώφης Γεννηματά.

Η πρόεδρος αναγνώρισε την σοβαρή και αποτελεσματική θητεία του ως Γραμματέα της Nομαρχιακής επιτροπής της ΔH.ΣY αλλά και την έντονη πολυετή συνδικαλιστική του δράση ως Γραμματέα της ΠOEΔHN στον δύσκολο χώρο της Yγείας.

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη”, κ. Παναγιώτης Μανούρης ευχήθηκε στον κ. Λαζαρίδη να είναι “σιδεροκέφαλος και καλή δύναμη στην νέα ενασχόληση του”.

Ευχαριστίες στην Πρόεδρο και τους συντρόφους 

Ο κ. Λαζαρίδης, μετά την ανακοίνωση έκανε την παρακάτω ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “Ανακοινώθηκαν τα μέλη της Κ.Π.Ε ΤΟΥ Κινήματος Αλλαγής. Έχω την τιμή να είμαι μέλος της.

Θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά που με τίμησε με την πρόταση να είμαι στο Ανώτατο Όργανο του Κινήματος.

Θα προσπαθήσω να φανώ άξιος της εμπιστοσύνης της!

Θέλω να ευχαριστήσω τα Μέλη της Νομαρχιακής Β2, τους Γραμματείς ,τα Μέλη των Δημοτικών Οργανώσεων και όλους τους Συντρόφους, για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Νομίζω ότι όλοι μαζί συμβάλλαμε τα μέγιστα για την εκπλήρωση του στόχου μας, που δεν ήταν άλλος από την Ανασυγκρότηση της Παράταξης μας.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ