Αφαιρέθηκαν τραπεζοκαθίσματα από καταστήματα

0


Στην αφαίρεση των αυθαίρετων τραπεζοκαθισμάτων από έξι καταστήματα προχώρησε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας την Παρασκευή, δείχνοντας στην πράξη την πολιτική βούληση της δημοτικής αρχής στο θέμα των κοινόχρηστων χώρων.
Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της πόλης, κ. Άρης Βασιλόπουλος, σχολίασε την παραπάνω εξέλιξη στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ως εξής: «Δυστυχώς, τα αυτονόητα απαιτούν ρήξεις. Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας για τήρηση του κανονισμού για τους κοινόχρηστους χώρους, υπάρχουν ακόμη κάποιοι που συνεχίζουν να αυθαιρετούν, γι’ αυτό και σήμερα ύστερα από έλεγχο αφαιρέθηκαν τραπεζοκαθίσματα από 6 μαγαζιά της πόλης.
Πιθανόν έτσι έμαθαν, όπως έδειξε και η παρουσίαση του ελέγχου των ορκωτών ελεγκτών στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με τα αβεβαίωτα έσοδα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
Όμως αυτή η κατάσταση πρέπει να τελειώσει και θα τελειώσει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί πλέον το καθεστώς της κερδοσκοπίας μιας ομάδας ανθρώπων πάνω στο συμφέρον των δημοτών, του Δήμου και των νόμιμων επαγγελματιών.»

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.