Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

«Ήταν καθημερινά για 8 ώρες κλεισμένος με τον γιο μου»: Συγκλονίζει η μητέρα παιδιού για τον πατέρα Αντώνιο

Δημοσιεύθηκε

στις

«Δεν γινόταν να μην γνώριζε η πρεσβυτέρα στο ίδιο της το σπίτι τι γινόταν», καταγγέλλει μητέρα φιλοξενούμενου στη δομή της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιγράφει η μητέρα του νεαρού που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια, με την γυναίκα να σημειώνει πως τα γνώριζε όλα, ωστόσο ο γιος της της είχε πει να μην μιλήσει επειδή φοβόταν.

Σύμφωνα με την γυναίκα, το παιδί της περνούσε αρκετές ώρες στο ησυχαστήριο με τον πατέρα Αντώνιο κι έτσι ήταν αδύνατον να μην το γνώριζε η πρεσβυτέρα.

Σίγουρα, θέλω να δώσω πρώτα κατάθεση στην εισαγγελία και μετά να πω ό,τι θέλετε. Αυτό που είπα σε όλους, θα το ξαναπώ άλλη μια φορά.

Δεν γινόταν να μην γνώριζε η πρεσβυτέρα στο ίδιο της το σπίτι τι γινόταν στο δωμάτιο, το ησυχαστήριο του πάτερ όταν ο γιος μου ήταν εκεί πάνω από 8 ώρες την ημέρα κλεισμένος μαζί του.

Ερωτώμενη για το ποια ήταν η δικαιολογία που βρισκόταν μαζί του 8 ώρες κλεισμένος, η μητέρα του 19χρονου απάντησε:

Δεν ξέρω, να του μιλάει. Ρωτήστε τους.

Εγώ τα ήξερα όλα, ο γιος δεν ήθελε, με κράταγε με νύχια και με δόντια. Δεν ξέρεις τι έχω τραβήξει, κατέληξε.

Σημειώνεται πως η γυναίκα ανέφερε πως εδώ και δύο ημέρες, από όταν το παιδί της άρχισε να δέχεται απειλές, δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα (για τις απειλές). Έχει κόψει την επικοινωνία μαζί μου εδώ και δύο μέρες. Δεν ξέρω, και εγώ ανησυχώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ